28.03.2015 | 9:38
Джена взе 2 бона бакшиш от мутра, после си ги изработи в леглото му
Чалгарката била леко възмутена и скрила срамната случка

Фолк певицата Джена е станала жертва на крайно унизителна и ужасна случка.
От срам и заради статуса си на популярна певица, изпълнителката е запазила в тайна инцидента и не се е обърнала към полицията.
Изпълнителката е взела 2 бона башкиш от мутра, който след това я принудил да си ги заработи в леглото.

Джена имала нощен ангажимент в ямболска дискотека, където близо 2 часа извивала глас пред пълно заведение. Във ВИП сепаретата се били разположили местни големци, които, обилно почерпени, раздавали щедри бакшиши на певачката, а от своя страна тя не спирала да поздравява патроните с хитовете си. Очевидци свидетелстват, че брюнетката е прибрала от сепарето поне 2 бона парса, тъй като мъжете не спирали да й дават петдесетачки и стотачки след всяка песен.

„Гледката беше като от зората на 90-те. Джена сякаш забрави, че е на публично участие, надуши къде са парите и не спря да се върти около сепарето, където бакшишът й се тъпчеше в деколтето. Циците й пращяха от възмалък корсет, където тя криеше стотачки“, разказват присъствали на колоритната сценка.

Липсата на опит на Джена в мутренските години обаче й се е отразила пагубно, тъй като очевидно не била запозната с правилото, че мутрите не дават даром толкова големи суми току-така.

Певицата останала след ангажимента си на масата на мафиотите, тъй като не успяла да се изтръгне от пипалата им. Озвучителят и шофьор на Джена си тръгнал към хотела, оставяйки я да разпива и да се забавлява в компанията на щедрите господа.

В разгара на купона обаче едрогърдата изпълнителка разбрала, че сиренето е с пари и бакшишът й не бил за хубавия й глас. Щедрият й спонсор успял да я завлече в хотелската си стая, където тя заработила с тялото си стотачките, които й били бутани в деколтето.

Джена е известна сред колежките си като една от най-лесните за склоняване към секс. Преди време певицата бе спрягана като държанка от депутат от ГЕРБ, който се оплака, че е пръснал по нея джип, апартамент, 20 000 лева кеш, както и оправяне на кредитите на майка й Пенка в замяна на сексуални услуги.
Политикът по-късно разбрал, че докато въртял любов с нея и пръскал хилядарки, паралелно с него тя си лягала и с други мъже, за да оправя финансовата бъркотия в живота си.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране