30.07.2015 | 15:21
Екшън! Стреляха по кмета Минерални бани Мюмюн Искендер на събрание
Участниците във форума в Караманци обезвредили Муса Чолак
Събрание на ДПС в село Караманци, община Хасковски минерални бани, завърши със сбиване, стрелба и арест.Местните членове и симпатизанти на ДПС е трябвало да номинират кандидат за кмет на община Минерални бани, както и общински съветници.Събранието се е провеждало в училищна зала в село Караманци. Били предложени две имена – на сегашния кмет Мюмюн Искендер и на бившия му заместник – 46-годишния Мусса Чолак.
След гласуването се оказало, че Искендер е получил 400 гласа, а опонентът му нито един. Това нажежило обстановката, а 20-годишният син на Чолак извадил газов пистолет срещу Искендер. След това младежът стрелял два пъти във въздуха, за да защити баща си. Така се стигнало до масово сбиване.Пристигналите на място полицаи задържали сина на бившия зам.-кмет за 24 часа.
Пистолетът е законно притежаван и е иззет с протокол за доброволно предаване. От МВР – Хасково съобщиха, че сигналът за стрелбата и масовия бой е подаден около 19 ч. снощи. Образувана е полицейска преписка за хулиганство.  От полицията допълниха, че при установяване на други замесени лица, те също ще бъдат задържани.

1 коментар

  1. Мемо каза:

    Искендер е крадец и най долното същество на земята

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране