06.02.2015 | 22:39
Елен Колева: Горчиво съжалявам, че имах връзка с психопат!
Сашо Майонезата нанесъл психични травми на актрисата, диво я ревнувал и съсипал кариерата й

Елен Колева горчиво съжалява, че е пропиляла живота си с Александър Найденов. Актрисата едва сега осъзнава колко много е пропуснала в професионално отношение през тези 6 години „емоционален затвор“ с майонезения бос.

Пред свои приятелки Колева нарекла Сашо Майонезата психопат и признала, че отказала куп предложения за роли, за да угоди на ревнивеца. А точно тогава била в пика на кариерата си, имало интерес към нея. За съжаление, сега вече е твърде късно.

„Не обърнах внимание на професията си, когато трябваше, когато бях в разцвета. Имаше един момент, който трябваше да хвана, а аз го пропилях заради личния си живот”, прави си равносметка 30-годишната актриса.

Времето, за което Елен говори, е това след грандиозния си успех с ролята си във филма „Шивачки”. За нея родената в Монтана красавица печели награда за най-добра актриса през 2007 г. Малко след като грабна приза, Елен стартира връзката си с Александър Найденов.

Той слага край на 22-годишния си брак с жена си, от която има двама сина, и заживява под един покрив с Елен. Бизнесменът и младата актриса си обещали „емоционална и сексуална вярност на сто процента”, както самите те казваха по времето, когато бяха заедно.

„Плюс неговата подкрепа като личност, като бит, като сигурност. Но това не беше договор, а разговор”, споделяла е Елен за уверенията, които си разменили с Александър в началото на любовта им.

В крайна сметка двамата преживяха няколко шумни раздели, в чийто промеждутъци си разменяха груби обвинения, пише Уикенд.

„Най-много ме заболя от камъка, който хвърли по мен човекът, на когото подарих шест от най-хубавите си години. Не беше честно. Имам много силен дух и така успях да се измъкна от тези тежки ситуации”, сподели Елен наскоро.

Докато бе с Александър Найденов, единственият професионален ангажимент, който имаше бе да води кулинарното предаване „Lord of the Chefs”. Говори се, че баровеца лично е успял да договори появата й на екран благодарение на контактите си с шефовете на Би Ти Ви и продуцента Слави Трифонов.

Елен обаче така и не съумя да си намери работа в някоя театрална постановка, да блесне с роля в нов филм или сериал. „Имах възможността, но я изпуснах заради емоции, чувства, заради младостта, заради глупостта”, заключва Елен.

След разлъката с Александър Найденов тя си намери работа в Народния театър, но скоро след това я уволниха. Дълго време се говореше, че бившето й гадже има пръст както в назначението й, така и в изгонването й. Нито той, нито Елен обаче са коментирали тези слухове.

Днес младата актриса се радва, че играе Лора Каравелова в театралната постановка „Нирвана”. Елен продължава да мечтае за роля в киното и е решена този път да гони докрай мечтата си. В личен план младата актриса си е взела поука и вече няма да разкрива на кого е подарила сърцето си. Признава обаче, че мечтае за семейство и деца. Елен вярва, че следващата й любов ще бъде по-спокойна, уравновесена и зряла. Надява се на хармонична връзка без грозни скандали, раздели и конфликти.

Написала е и книга. В нея разказва за емоционалните си преживявания. От няколко месеца усилено търси издател на творбата си. Въпреки че четивото вероятно ще е бестселър, засега среща уклончиви отговори. Дали пък и в тази работа не е замесен пръста на Александър Найденов?!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране