29.03.2020 | 19:44
Eпидемията се превърна в повод за разгръщане лудостта на управляващите
Клети нещастници - а маски, дезинфектанти и спирт КОГА ще осигурите бе!? Като тръгнат камионите с брезентите ли!?

Когато епидемията се превърне в повод за разгръщане лудостта на управляващите

Що не махнете и седалките и перилата в градския транспорт???? Що не изкорените и тревата, че и върху нея може да се седне? Най-добре ще е и да се суспендира Конституцията, че всеки има свободен достъп до бреговата ивица, щото да не вземе да поседне и там случайно……. И на гробищата не можело? Да не би умрелите и те да са заразни?? Там НЯМА ЛИ да махнете пейките също?? Разбийте и рамките на гробовете – сяда се!

Ааааах клети нещастници – а маски, дезинфектанти и спирт КОГА ще осигурите бе!? Като тръгнат камионите с брезентите ли!? Или ви устройва сегашното положение на безумни рестрикции и НИКАКВА възможност на хората да се предпазват ефективно!? Най-елементарните и необходими предпазни мерки НЕ МОЖЕТЕ да осигурите!

Само плямпате и се чудите каква абсурдна глупост да сътворите, за да манкирате властова активност….но най-важното, като ПЪРВА ПРЕВЕНЦИЯ, сте неспособни да подсигурите И „Алгоритъмът“ ви се оказа пълна измама! Цяла България е колкото един квартал на Ню Йорк, Париж или Истанбул… :(((( Поне толкова останахме след убийствения ви „Преход“. Явно и това ни е много!

Неадекватни действия на умствено импотентни политически МАРГИНАЛИ! Присъдата ви чака във Времето!

1 коментар

  1. Анонимен каза:

    Интересното е че избирателите не са по различни от тези които са избрали на власт.Тези на власт комунисти действат както ги е учила Майката закрилница БКП-на всекиму според нуждите и на всекиму според желанията. Но тези които са ги избирали имат само един и то капиталистически избор да си набавят сами всички тези маски, спи рт и дезинфектант за ръце като всеки действа според възможностите си(наличните пари. Комунизъм има само за управляващите.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране