15.06.2015 | 0:13
Ето го мъжа на Тони Димитрова!
Певицата вече мисли за брак

Тони Димитрова за пръв път представи мъжа до себе си – Иван. „Винаги трябва да има първи път. Трябва да се знае за нас. Но първоначално си мислех – леле, какви приказки ще тръгнат – тая хванала едно младо пишлеме, как не я е срам! Но когато това се стовари върху мен, не знаех какво да правя. А когато татко беше в болница, той застана до мен и ми каза: „Заедно ще се справим“. Това „заедно“ ме закова“, сподели певицата.

Тя не скри – всички досегашни връзки са й носили повече или по-малко разочарование. „Сега обаче съм готова дори и за брак. Влюбена съм и съм щастлива“, призна певицата пред Мон Дьо.

Тони Димитрова отговори на нападките на колежките си – Петя Буюклиева и Кичка Бодурова. Двете поведоха открита война срещу нея и дори я заклеймиха, че била „мафиотка“. Може да съм бивша машинописка, но не съм бивш човек, каза певицата. „Какви ли не камъни съм виждала по мой адрес. Че съм била любовница на Стефан Диомов. Даже веднъж не се стърпях и му викам на шега: „Дайте ми, бе, господин Диомов. Поне да знам защо говорят хората“, каза със смях певицата.

Тя не скри, че работата й е взела много неща от личния й живот: „Не бях вкъщи, когато дъщеря ми е казала за пръв път „Мама“. Не съм била достатъчно с родителите си“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране