19.04.2019 | 10:09
Ето го наркомана, убил майка си за 1000 лева
Между 42-годишната Стефка Младенова и сина Йордан избухнал скандал, младият мъж удрял майка си с юмруци в лицето, а после блъскал главата в ръба на стъклена маса

Хиляда лева са станали повод за жестокото убийство в столичния ж.к.“Младост“ преди два дни. 22-годишният наркозависим младеж, убил майка си именно заради въпросната сума от 1000 лева, която била за собственото му лечение.

Между 42-годишната Стефка Младенова и сина Йордан избухнал скандал, младият мъж удрял майка си с юмруци в лицето, а после блъскал главата в ръба на стъклена маса.

Тялото на жертвата било открито по очи и в локва кръв. Според запознати Йордан искал да вземе около 1000 лева, които Стефка скрила, за да плати лечението на младежа.

Ден по-рано двамата пристигнали от Варна в София, където Йордан трябвало да бъде настанен за лечение в клиника.

След като убил майка си от бой, Йордан търсил парите, но без успех. Като не открил нищо, тръгнал да се лута безцелно. Тъй като дрехите му били целите в кръв, особено тениската и якето, той се преоблякъл, а окървавените изхвърлил до кофа за боклук. Бил дрогиран и без телефон. Забравил го при баба си във Варна.

Йордан помолил таксиметров шофьор да ползва таблета му, за да се свърже с приятелите си. Обещал да му плати, след като го закара до Русе.

Свързал се по Фейсбук със свои познати, на които искал по 300 лева, за да стигне до Русе, с обещанието да им ги върне.

Всички му отказали. Тогава Йордан се видял принуден да се качи на влак за Варна, където впоследствие бе заловен на гарата в Горна Оряховица.

1 коментар

  1. anonimen каза:

    tova e ujasna tragediq !
    Mir na praha i

    http://www.mignews.info/

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране