09.06.2015 | 0:01
Фейсбук издирва циганина Чоко Лайфа за гаврата с Апостола
Искат саморазправа за хулиганите директно на улицата
Граждани, побеснели от гаврата с паметника на националния ни герой Васил Левски, организираха издирване на наглите хулигани във Фейсбук.
Реакцията им идва, след като в социалните мрежи бяха разпространени снимки как двама млади мъже показват среден пръст на пред паметник на Апостола.От няколко дни активни граждани в социалните мрежи разпространяват снимката на мъж от Камено, Бургаска област, който преди седмица стана печално известен с една срамна снимка, на която показва неприличен жест на паметник на Васил Левски.
Бургазлии, а и не само, твърдо са се заели да намерят злосторника и сами да потърсят справедливост за долната му постъпка. Из мрежата се разнасят колажи, на които на час по лъжичка се предоставя информация за въпросния мъж.Колажите са споделени от потребителите близо 7000 пъти. Хората са убедени, че полицията няма да си свърши работата, а за постъпката си мъжът ще получи най-много смъмряне.
Според тях той трябва да бъде съден от народа и улицата, за да разбере, че никога вече не трябва да се гаври със светините на България.Друг е въпросът защо хората са стигнали до извода да търсят саморазправа и да правят частно издирване и колко трябва да се чака преди да се е случила някоя беля.Случаят с Емил Краси-миров, който се изгаври с паметника на Васил Левски, получи своето продължение, но от неговия авер.
Във Фейсбук съществува профил на Тефиков,който е на 29 г. от Камено.Той е обявен за общодържавно издирване и поради тази причина не се яви пред Районен съд-Бургас в сряда, заедно с приятеля си Емил Красимиров. В социалната мрежа Исуф, подписващ себе си като Чоко Лайфа, се оказва изключително активен, въпреки че органите на реда нямат представа къде точно се намира той в момента. Без да се притеснява, той обижда и псува българските граждани.
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране