26.06.2015 | 0:05
Фенове оплюха испанския на Галена
Румънския денс идол Акчент й благодари за записите на Te Quiero

Броени дни след като организира пищно парти за рождения ден на сина си Стефан Галена сюрпризира и феновете си, но не с екстремна прическа или с положителен тест за бременност, а с дует.

Фолкдивата кръстоса глас с Адриан Сина, по-известен на родните меломани като поп-хаус гуруто Акчент (за справка – That’s my Name и Stay with Me са само част от хитовете, наводнили бг ефира през последните години). Сингълът Te Quiero има потенциал на сто процентов летен хит, а от Roton, лейбълът отговорен за румънската денс инвазия в Европа, представят Галена като „една от най-успешните и горещи певици на Балканите”. Акчент пък благодари във Фейсбука лично за честта, която Галена му е оказала, включвайки се с чупка в кръста в проекта. В новия клубен химн той чурулика на английски, а темпераментния припев, поверен на нашенката, е на испански.

Гъмжащо от горещи танци и гола плът, стилното черно бяло видео събра куп суперлативи в социалните мрежи, но произношението на Галена бе посечено. „Прилича повече на гръцки или турски, въобще не се разбира какво пее.” и  „Езиците са ти силната страна, но на един друг фронт.”, са част от по-пиперливите коментари на феновете. „Тя е невероятна, но той не струва.”, отсича патриотично настроен меломан, а по-голямата част от последователите на Галена й свалят шапка за колаборацията и й пожелават дебют в MTV.

Преди десетина дни откритието на Милко Калайджиев поднесе и друга провокация на публиката – дует с Десислава, която в миналото бе муза на настоящия й съпруг Галин. „В твоите очи” вече има над 2 милиона гледания в YouTube, а Десислава е категорична: „С Галена си станахме още по-близки тези няколко дни, в които снимахме на Халкидики. Мисля, че чак се изненадахме една друга колко сме готини.”

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране