05.06.2019 | 8:27
Фотограф е намерен удавен в Искър
43-годишният Добромир Иванов от Мездра злоупотребявал с алкохола, бил в депресия

Трупът на мъж е открит във водите на река Искър край Мездра, съобщиха от областната дирекция на МВР във Враца. Загиналият е 43-годишния жител на железничарския град Добромир Иванов, който е бил в неизвестност от 30 май. Тогава той излязъл от дома си, след солиден запой с алкохол, и така и не се прибрал.

В понеделник близките на мъжа отишли в полицията и помолили за съдействие да го открият. Започнало мащабно издирване, което за съжаление приключило с фатална развръзка. Трупът на изчезналия мездренчанин е намерен върху скара за шумопочистване на ВЕЦ- Мездра на река Искър.

По тялото не са открити следи от насилие. Най-вероятно под въздействие на алкохола мъжът е паднал във водите и се удавил, допускат полицаи. Съседина Добромир допускат, че може и да се е самоубил, тъй като в последно време бил в депресия. По случая е образувано досъдебно производство.

Близки на мъжа разказват, че той бил отличен фотограф, но в последните години злоупотребявал с алкохола и предизвиквал постоянни конфликти. През лятото ходел на работа за по 3-4 месеца във Франция, но там изпадал в тежки депресии.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране