05.07.2015 | 3:26
Гаджето на Мика Стоичкова пак гей
Новият Ромео стоял два пъти повече пред огледалото от нея, ходел на козметик и посещавал хомоклубове

На Мика Стоичкова определено не й върви с мъжете. Тя  си избира все такива с неясна сексуалност.
Ако преди време тя имаше сериозни колебания за хетеросексуалността на Иво Аръков и леките му отклонения към собствения му пол, сега подобни колебания са започнали по отношение на настоящия й избраник, пише „Всеки ден“.

Очарователният мъж, с което от няколко месеца се фука щерката на Стоичков, е по-голям женчо и от самата нея, твърдят  източници от другата страна на океана. Момчето, което има вид на мъжка кукла, си правел повече козметични процедури и висял в салоните повече от самата Мика.

Американският  Ромео  също като Аръков мечтаел да се занимава с манекенстване и да пробие в киното. Затова  полагал огромни усилия да поддържа  външния си вид пефектен.

От техни общи снимки с Мика  личи, че повечето от общото им приятелско обкръжение са си откровени гейове. Край  тях нашенката  изглежда по-голяма мъжкарана от всички. Преди всяко нощно излизане  в Маями младежът стоял пред огледалото близо час  повече от Стоичкова и всяко едно косъмче се сресвало  внимателно, а козметиката, която използвал, била дизайнерска и много скъпа.

Манията му да изглежда перфектно  провокирали слухове, че си пада и по двата пола. Имало случаи, в които бил зсичан в нощни клубове с гей насоченост, но той твърдял, че така просто опознава живота. В същото време Мика написа миналата седмица, че за новото й гадже и боговете й завиждат.

1 коментар

  1. зрителка каза:

    Очевидно само гейовете и завиждат, но тя още не го е осъзнала. Докато не слезе на земята и разбере, че само лежи на славата на баща си, гейчетата ще се увъртат около нея, за да им плаща сметките и да станат известни, а тя все още не вижда по-далече от носа си.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране