29.04.2020 | 13:55
Гаджето на убиеца Кристиан с нов нагъл коментар: Грозно е да ни обиждате!
А когато са си „пудрили“ носовете, а после са седнали зад волана, не е било грозно?

Изключително нагъл коментар бе публикуван в мрежата от момичето, което бе в джипа, помел колата на Милен Цветков – Симона Цветкова. По думите й грешката на гаджето й Кристиан била фатална, но той помагал на съда.

Според Симона било грозно те да бъдат обиждани, че са изроди. А когато са си „пудрили“ носовете, а после са седнали зад волана, не е било грозно? Когато отнеха живота на Милен и като по чудо само неговия – вероятно също.

Хората само са ги обиждали, а не почитали паметта на Милен Цветков.

Накратко на всеки можело да се случи и видиш ли госпожицата се чувства засегната.

Подобен пост само дни след „екзекуцията“, която бе направена на пътя, според нас говори за абсолютно безочие. А според вас?

3 коментара

  1. Анонимен каза:

    Ако тези тримата обидени бяха нормални хора и имаше нормална работеща полиция, сега нямаше да има нормален мъртъв човек.Убития човек дори не може и да се обиди.
    А такива убийци като тези тримата в България има много и с толерирани от семействата си а на полицая толерантноста струва 20 лв.Като полицая ги чака накрая на града скрит в храстите или другаде. Вместо да шофира не необозначена кола на коато да има полицейски светлини и да спира такива убийци в движение когато не спазват правилата и застрашават живот на другите нормални хора.
    Трабва активна превантивна полицейска работа не пасивна и реактивна, след като хората са убите.

  2. Madeleine каза:

    Отрепки, разбира се ! Бягат от местопроизшествието, никакво съчувствие, нула желание да помогнат, никакво разкаяние-какви други да са , освен душевни изроди !!! Истина е, че парите развращават, покваряват, парите и дрогата им отнемат човешки вид ! И това нещо ще продължи да се друса, да сее поквара и да претендира за права !!! Ако си траем като общество, значи не заслужаваме друго !

  3. Бичкията каза:

    Келеш!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране