31.05.2015 | 0:29
Георги от „Женени от пръв поглед” има нова връзка
IT-специалистът дори не е изчакал да минат седмици след раздялата му с Гергана

Георги, IT-специалистът от „Женени от пръв поглед“, дори не е изчакал да минат седмици след раздялата му с Гергана и вече има нова приятелка. Тя се е нанесла у тях и той я нарича „жената до мен“.

Новината хвърли самият Георги във финала на риалити формата. Той разкри, че самата връзка продължавала около два месеца.

Компютърният спец отказваше по всякакъв начин да бъде подлаган на критика и дори се нахвърли върху организаторите, че не изпълнили очакванията му. Той се изпусна и изтърси: „Друго се бяхме разбрали с Вито (Витомир Саръиванов). Той обеща, че ще се грижат за нас, а никой не ми се обади да ме пита как съм“, недоволстваше Георги, когото много от зрителите кръстиха „Мрънкалото „ още в самото начало на предаването.

След това вечно недоволният Георги се нахвърли върху една от психоложките в шоуто: „Мислех, че съм установил добър контакт с вас, но съм грешал“, обиди се той, защото поведението му бе изкоментирано като несигурно, на човек, който просто не знае какво иска.
Самата Гери призна, че още не се е излекувала от това, което й се е случило с Герги. За разлика от него тя предпочитала все още да е сама, за да може да осмисли неуспешния брак

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране