06.10.2020 | 15:21
ГЕРБ иска оставката на депутата Иво Христов. Обидил партията на Борисов и народа…
ГЕРБерчета, а кога ще поискате оставката на вожда си за "тулупи", "мисирки", "проста кърджалийска п.тка", "на прост човек к.р се набива" и т.н. и т.н.

Депутатът от БСП Иво Христов трябва да подаде оставка заради обидни изказвания към българските си граждани, настояха от младежката организация на ГЕРБ на специална пресконференция.

Повод за искането им стана интервю на Христов пред bTV, в което той заявява: “Както сме го подкарали, нас преди 30 и кусур години ни управляваше Тато, след това дойде Командира, след това Дедо, след това Баце. Следващият пак трябва да бъде някакъв такъв родителски надзор да осъществява над инфантилното българско население.”

Социалистът е известен най-вече със свое предишно изказване, за което се твърди, че е казал, че българското население се състои от “80 процента дебили”.

„Като млади, интелигентни хора, които не се припознават като инфантили и дебили, смятаме, че проф. Иво Христов няма нито моралното, нито политическо право да представлява българския народ в Народното събрание … Такова унижение, такава тежка конфронтация с българския народ, такава обида в национален ефир, не може да бъде подмината с лека ръка“, обявиха комсомолците на ГЕРБ.

Това е поредната измислена драма от безмозъчния тръст на управляващата партия.  Човекът във властта, който ръси най-много обиди, клевети, простотии и смешки е техният лидер Бойко Борисов. Млади ГЕРБерчета, кога ще му поискате оставката за „тулупи“, „мисирки“, „проста кърджалийска п.тка“, „на прост човек к.р се набива“ и т.н. и т.н.

1 коментар

  1. Прост мГЕРП (ББ) каза:

    ГЕРБерчета, Вие да чуете с какви думи Бойко Борисов нарича Председателя на Парламента на същия тоз български народец – ще се изчервите, ще се извините и изобщо няма да се занимавате с Христов, ами ще поискате оставката на Борисов.
    Примерно председателя на Парламента е проста кърджалийска п@тка, и не се обижда, даже още повече се радва и вярва на Баци.

    Значи, младежи ГЕРБ първо се самоидентифицират на инфантилни, след което се обиждат и доказват твърдението на брифинг. И ако се мислят, че не са инфантилни, то що щат в ГЕРП….
    Интересно, само инфатили мГЕРП ли са се разпознали и как Инфантили – мГЕРБ се разбират с Него, ако не са прости? (Аз съм прост и вие сте прости и затова се разбираме – ББ)
    Леле колко мъка и тормоз има по тая колониална територия.
    Казаното от проф. Иво Христов безпогрешно намира своя адресат. Както биха го намерили и стиховете на П. Р. Славейков:

    Не сме народ, не сме народ, а мърша,
    пак ще кажа и с това ще да свърша…
    О С Т А В К А!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране