13.07.2015 | 1:22
Герберът Иво Тонев: Не мога да бъда поставено лице на никого
От 2005 г. Александър Ангелов "практически бил вицепрезидент" на Левски

Членът на Управителния съвет на Левски Иво Тонев заяви, че никога не би могъл да бъде поставено лице на който и да е. Той бе гост в предаването „120 минути“ по bTV, кдъето говори за бъдещето на „сините“ и смяната на властта в клуба от „Георги Аспарухов“.

„Най-важното нещо за Тодор Батков бе бъдещето на Левски. Най-важното за него е да се стабилизира клубът финансово. Аз вярвам, че ще можем да се справим. В България много обичаме да боравим с догадки и слухове. Мисля, че с времето хората ще се убедят в коректните намерения, които имаме. Нека да не говорим много, а да работим повече. Всеки ще има право и възможност да дава оценки“, коментира Тонев.

Той допълни, че не чувства поставено лице на никой, въпреки че името му се свързва с Бойко Борисов. „В никакъв случай не мога да кажа, че сме в близки отношения с Бойко Борисов. Ако кажа, че не го познавам – ще излъжа. Не мога да бъда поставено лице. Аз съм застанал с името си. Относно Александър Ангелов. Аз се познавам с него повече от 15 години. Помагал ми е, съветвал ме е по юридицически въпроси. От 2005 година е в Левски. Тодор Батков ми каза, че практически е бил вицепрезидент на клуба. Той е бил повече време от мен в Левски.

Мога да ви кажа, че представляваме нас си. Затова сме застанали с имената си. Какво говорят и коментират хората – те си знаят“, каза още Иво Тонев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране