11.02.2024 | 12:49
Главният спасител на София пак се ля като разтопена лой по БТВ
На Борис Бонев пак другите са му виновни

Главният спасител на София в неделя сутрин пак се е лял като разтопена лой по БТВ. Освен главен спасител трябва да бъде определен като най-некадърният председател на група в СОС. Буквално за часове успя да се скара с всички други за пет председателски места на комисии.

Разбира се, пак другите са му виновни. Когато ГЕРБ, БСП, Възраждане, Синя София му подкрепиха кандидатурата за председател на СОС – всичко беше наред, разумно и отговорно. Когато заради своята наглост, политически инат и некадърност беше приземен – вече това е финансово-икономическа сглобка. Същият щял да бъде опозиция. Каква опозиция е Бонев, след като Терзиев му даде да управлява Столичен инспекторат и направление “Транспорт и градска мобилност” в Столична община? Наглост.

Нямало да има ревизия на управлението на ГЕРБ, казва. Защо да няма? Да попитам защо да няма и ревизия на управлението на ДБ в Лозенец, Овча Купел, Изгрев, Триадица, Красно село, Кремиковци? Въобще софийският Кирил Петков каквото и да каже, все си противоречи.

Основният му проблем е, че не успя да вземе цялата власт и сега треска го тресе. Рев, вой, писъци. Не чух обаче да коментира защо предложиха ноември 2023г. 40 млн. лв. отгоре за фирмите за чистота? Не чух да попита как спортна площака в Овча Купел може да струва близо 1.3 млн. лв. Не чух и да го питат за партийните му назначения в администрацията. Нали уж промяна, нов модел.

Това, което Бонев направи в четвъртък, е, че постави стабилно в изолация цялата група на ППДБ и сега Терзиев ще трябва да му оправя кашите. Уникален политически талант – да обединиш срещу себе си почти всички. Майстор е Бонев, майстор, но на провала.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране