21.06.2015 | 21:37
Глория съска срещу бившия си: Не искам да говоря за него, сега имам по-млад мъж
Бащата на Симона не дошъл на абитуриентския й бал и дълбоко наранил фолкаджийката

Попфолк ветеранката Глория свали маската „Аз съм над тия неща“ и изсъска срещу бившия си съпруг и баща на дъщеря й Симона – Илия Загоров. Оказа се, че таткото не присъствал на абитуриентския бал на дъщеря си, защото бил по работа в Швейцария.

„Ние имаме доста обтегнати отношения. Той иска да й направи втори бал, нека го прави“, коментира пред „ДикOFF“ певицата. Тя не скри, че в момента има мъж до себе си, който е по-млад от нея. „Живял е доста в чужбина, няма комплекси. Свали ме с чара си, с чувството си за хумор. Повече няма да кажа“, заяви Глория.

Дъщеря й Симона каза на свой ред, че засега иска да учи джаз пеене в НБУ, а след това да продължи образованието си в чужбина. Имала си гадже от две години, но не живеели заедно. „Прибирам се вечер вкъщи. Не искам отсега да се обвързвам, да мия чинии и да съм домакиня“, заяви щерката на Глория.

Тя сподели, че мечтае за голямата сцена, за кариера в чужбина. „Искам да опитам. Нищо не губя, ако опитам“, заяви амбициозната Симона. Майка й не скри, че също има огромно желание да живее в чужбина. „Няма да изоставя публиката си. Но тук нищо не е както трябва“, заяви певицата, която временно се оттегли от сцената.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране