23.10.2018 | 14:26
Гонят Сименов със Златен скункс в асансьора, той го рита
Морални оценки от подлеци не приемам

Предаването „Господари на ефира“ опита да връчи статуетката Златен скункс на вицепремиера Валери Симеонов. Причината е обидните думи, които той каза по адрес на протестиращите майки на деца с увреждания. Изказването му беше направено пред партийната телевизия на Националния фронт за спасение на България (НФСБ) „Скат“, а след това излъчено и в ефира на „Господари на ефира“.

Заради изявлението на вицепремиера пред сградата на Министерския съвет в София имаше протест на недоволни майки. Същият ден екип на развлекателното предаване потърсило Симеонов в централата на НФСБ в София, но по-късно го откриват пред жилищната кооперация, в която той живее. На въпрос: „Г-н Симеонов, знаете ли защо сме тук?“, той отговаря: „Айде, разкарайте се“, след което се обръща отново към репортера с думите: „Възбуден ми се виждате нещо“ и „Можете ли да се мръднете малко?“.

Симеонов е категоричен, че от предаването са манипулирани изказването му и заявява: Морални оценки от подлеци не приемам. Вижте си кадъра как сте излъчили, как сте изрязали фразата. Пуснете цялата фраза, а не манипулираното изрязване. Морални оценки от подлеци не приемам. До тука сме.

Екипът продължава по следите на Симеонов дори и пред асансьора на кооперацията, а той продължава да пояснява: Манипулирахте като изрязахте две фрази и ги залепихте една за друга. Знам, че няма да го пуснете, но вижте моя изказ и вижте това, което излъчихте.

След което се качва в асансьора и се обръща към репортера с: „Довиждане! Довиждане!“

Според Симеонов с въпросите си репортерът влизал в чувствително пространство: „Недейте влиза в чувствително пространство. Знаете, че това не е прието“. На въпрос няма ли да се извините на майките, той е категоричен: Естествено, че не! Не! За истината човек не се извинява.

Когато репортерът прави опит да връчи статуетката на Симеонов, той не я взема. Така скунксът е поставен на пода на асансьора, а Симеонов го рита на площадката пред вратата. Налага се да се намеси шофьорът му. Симеонов се качва на другия асансьор, шофьорът препречва пътя на репортера. В същото време скунксът е останал в другия асансьор и така, заедно със Симеонов, се качва към горните етажи.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране