18.03.2015 | 19:22
Горанов в SMS към Бойко: Не ми харчи парите за бедствия
Сумите набъбвали като великденски козунак

На шега или не днес в Министерски съвет, по време на протоколните кадри, премиерът Борисов сподели пред оператори и фотографи, че финансовият министър Владислав Горанов го моли със SMS-и да не му се харчат парите за бедствия.

Горанов написал: “Моля ти се, с Ананиев не ми харчете парите. Няма!”, споделя Борисов на кадрите, пратени от Министерски съвет. „Сумите набъбват като великденски козунак, от понеделник, вторник, сряда, до петък с милиони ми се вдигат разходите”.

Това заяви премиерът Бойко Борисов след като чу заявките за финансова помощ от общините Смолян и Кърджали на днешното правителствено заседание.

„За област Смолян – за аварийно почистване на коритата в урбанизираните територии, разходи за допълнително наемане на машини за поддържане и обезпечаване на доброволци, храна, гориво и привлечени сили – заявената сума е 6 395 000 лв. За област Кърджали е 2 356 000 лв. И за АПИ, която е изпратила допълнително машини по републикански пътища, общински пътища, укрепване на свлачища, е 24 млн. лв.”, обясни министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова.

Премиерът каза, че заявките на двете общини за финансова помощ трябва да минат през комисии, които да ги одобрят.

1 коментар

  1. SOS каза:

    БАХ ТИЯ НЕЩАСТНИ ИЗРОДИ …УНИЩОЖАВАТ ХОРАТА КАТО ХЛЕБАРКИ

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране