28.02.2020 | 13:59
Гранична полиция е спряла да преминат у нас две имигрантски групи
Армията ще окаже пълно съдействие и да предприеме всички необходими мерки за опазване на държавната граница, каза Красимир Каракачанов

Тази сутрин гранични полицаи са спрели 60 имигранти, които се опитвали да преминат турската граница и да влязат в България. Това съобщи на страницата си във „Фейсбук“ вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов.

Ето какво написа той:

„Тази сутрин гранична полиция е възпрепятствала и не е допуснала да преминат турската граница две имигрантски групи, по около 30 човека всяка една.

Заявявам категоричната си решимост армията да окаже пълно съдействие и да предприеме всички необходими мерки за опазване на държавната граница, като не допусне нито един нелегален имигрант на територията на България. За тази цел Българската армия има готовност да се включи със състав до 1000 души и до 140 единици техника.

1 коментар

  1. Анонимен каза:

    Нека да поставят противо пехотни мини между двета огради и да сложата знаци на няколко езика и графика че незаконно влизане на територията на България ще доведе до смъртен резултат на незаконния мигрант. Както и да се обяви по Българските Турски и Арабски вестници. Иначе Турция ще ви изнудва както и другите страни от ЕС. Турция си има свой политически, идеологически и териториални цели които не съвпадат с тези на ЕС,НАТО или САЩ.В момента РТурски войски воюват заедно с бойците на Ал кайда срещи Армията на Сирия като са ползвали и ръчни преносими противо въздушни ракети което е причината за нанасянето на въздушния удар срещу тях. Турция не разделя войнстващите групировки от тези които искат политическо разрешение на проблема и окупират част от Сирия като искат да ползват НАТО срещу Сирия. Избиват кюрдите в Турция ,Сирия и Ирак и са окупирали и правят етническо прочистване на кюрдското население на североизточна Сирия. Турската политика е да прави конфликти на един срещу друг срещу трети от съюзниците и както и срещу съседните и страни.Един ден са най-добри приятели но на другия ден приятелството е изчезнало. На САЩ казват колко много спазват закони и договори а на бандитите от Ал кайеда Ердоган казава целувам ви челата бойци на алах и ние сме зад вас.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране