21.08.2015 | 0:02
Гриша Ганчев заведе дела за 2 млн. лв. срещу медии на ДПС
Причината - непрекъснатите пасквили срещу него заради опитите да бъде откраднат бизнесът му

Адвокатите на Гриша Ганчев са завели днес две дела за по един милион лева срещу медии на ДПС, които се управляват от подставеното лице на Ахмед Доган – Делян Пеевски.

Причината за гибелния гняв на меценат №1 в българския спорт са непрекъснатите пасквили по негов адрес и този на ЦСКА. „Каквото е заведено, заведено е! Ще има и други дела“, лаконично коментира пред 7DniFutbol Гриша Ганчев.

„Г-н Ганчев и партньорите му са категорични, че няма да позволят повече да се сипят обиди и откровени лъжи срещу него и ЦСКА! Всяка неистина, всеки опит да се злепостави бизнесмен, даващ хляб на хиляди работници, ще води до дела срещу авторите на материалите и самите медии“, обясниха пък от адвокатският колектив, който е нает от Гриша Ганчев.

Припомняме, че само преди няколко дни феновете на ЦСКА от цялата страна излязоха с декларация. В нея бяха упоменати над 10 вестници и сайтове, които се препоръчва да бъдат игнорирани от привържениците на „армейците“. Със сигурност заведените от Гриша Ганчев дела са точно срещу някои от визираните издания и електронни медии.

Той е решил парите от всяко спечелено дело да се инвестират в детско-юношеската школа на ЦСКА. Първата цел е тя да се сдобие с 3-звездно общежитие, което да приюти „червените“ таланти от страната.

1 коментар

  1. jo каза:

    мошенник

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране