13.05.2015 | 13:15
Грозницата Анита Мейзер става „Мис Пепеляшка“
Скандалната миска ще плеви, ще копае и не на последно място, ще грабне ловна пушка

Скандалната Анита Мейзър се връща в България, за да вземе участие в „Мис Пепеляшка” този четвъртък, 14 май, от 22:00 ч. по Нова тв

Тя разбуни духовете, след като миналата година представи страната ни на международния конкурс „Мисис Свят“ в САЩ. Веднага след това организаторите на „Мисис България” у нас обявиха, че тя никога не е участвала в конкурса и съответно никога не е ставала носителка на тази титла.

Анита Мейзер бързо провокира крайни мнения в социалните мрежи и се превърна в център на внимание. Сега, за първи път след скандала, българските зрители ще могат да я видят на живо, и то в неподозирана светлина. Веднага след като пристигне от Коста Рика, Анита Мейзер ще се отправи към село Боровци, където ще трябва да се пребори за титлата „Мис образцова домакиня”.

Тя ще се изправи пред своя най-голям кошмар – козите, и ще има тежката задача да ги издои. Личен наставник, но и неин строг съдник ще бъде баба Гюца, която ще я напътства и искрено ще се забавлява с приключенията на Анита на село. Скандалната миска ще плеви, ще копае и не на последно място, ще грабне ловна пушка.

Междувременно, специален гост в личната кооперация на Мейзер във Варна ще бъде Олга. Истинска жена земеделец, тя ще отиде в морската столица, където я очаква изненадващо посрещане. Плуване с делфини, круиз на яхта и дилемата дали да си постави мезоконци, ще бъдат само малка част от ВИП програмата й.

Как ще се справи Анита Мейзер с новото предизвикателство, ще се помири ли с българските зрители и ще успее ли да ги убеди, че има и друго лице? Коя от двете героини ще се справи по-добре със своите задачи и какви ще бъдат изводите, до които двете ще стигнат на финала? „Мис Пепеляшка” – този четвъртък, 14 май, 22:00 ч. по Нова.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране