01.08.2019 | 9:52
Халф изненадващо извън групата на ЦСКА за реванша в Хърватия
"Армейците" без Рубен Пинто срещу Осиек

Халфът на ЦСКА Рубен Пинто изненадващо не замина с отбора за Хърватия. „Червените“ гостуват днес от 21:45 часа на Осиек в реванша от Лига Европа, след като победиха с 1:0 в първата среща.

През последните няколко дни Пинто е тренирал пълноценно, но в крайна сметка отпадна от групата. Люпко Петрович заяви, че португалецът според него не е достатъчно добре подготвен за мача.

Пинто не взе участие в двубоите с Осиек и Славия. Преди няколко дни пък се появи информация, че в клуба е пристигнала оферта за халфа, а освен това е имал и вирусно заболяване.

Пинто е чужденец №3 по шампионатни мачове за тима с 89. Той бе привлечен през лятото на 2016-а.

С ЦСКА-София за Хърватия не отпътува и офанзивният халф Денис Давидов, което е по-скоро очаквано. Така той няма да вземе участие в пета поредна среща, като в последните 4 изобщо не попадна и в групата. Руснакът явно има да наваксва и с физическата подготовка, тъй като във вторник се готвеше извънредно във фитнеса заедно със Стойчо Атанасов, Раул Албентоса, Иван Турицов, Енрике Рафаел и Вив-Соломон-Отабор.

Десният бек Стойчо Атанасов също не тръгна с отбора, като той няма и картотека за двубоите с Осиек. В София останаха още юношите Мартин Смоленски и Митко Митков, както и Енрике.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране