14.11.2023 | 17:02
Хекимян побесня и разкри цялата истина за мястото си в екипа на Терзиев
Аз нито разговори с Васил Терзиев съм водил за постове, нито искам пост в неговия екип, каза той

Ние постове от вас не искаме, ние разговори с вас не искаме. Аз нито разговори с Васил Терзиев съм водил за постове, нито искам пост в неговия екип. Това заяви на пресконференция в централата на ГЕРБ общинският съветник Антон Хекимян.

„Свидетели сме на поредното политическо лицемерие. Между първи и втори тур тези хора говореха, че Путин идва и е на прага на София. Днес виждаме, че тръгват да молят Ваня Григорова за нейната подкрепа.

Къде е кметът в този момент? Той трябва да даде отговор. Упълномощил ли е Бонев да търси подкрепа от БСП и от „Възраждане“, съгласен ли е той с декларацията на Бонев, че в лицето на БСП вижда партньор? Основният въпрос е къде в тези преговори е Васил Терзиев.

Ако е упълномощил Бонев да търси подкрепата на БСП, това означава, че „крайният комунист“, както я наричаха, Григорова ще е глас, който ще търсят и на който ще разчитат. Това означава, че партиите, с които плашеха софиянци, вече са приемливи партньори.

Те не са последователни в политиките си“, отсече Хекимян.

“Мога да разбера да политически брак насила. Но да влезем в политически брак насила, а другия да кръшка, това не мога. Не мога да проумея как след изборите БСП стана приемлив партньор. Важно е да имаш гъвкаво тяло, но не е хубаво да имаш гъвкав морал”, каза Томислав Дончев. Той уточни, че утре няма да подкрепя вота на недоверие към кабинета. “Колкото и да е гнусно, всички опции са по-лоши от тази”, уточни той.

Преди минути БСП взе решение групата на социалистите в СОС да не подкрепя кандидатурата на Борис Бонев за председател на Столичния общински съвет.

1 коментар

  1. Адам каза:

    Демагозите сър, са по-отвратителни и от пе.де.раЗите…….

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране