26.02.2021 | 10:00
Хекимян се просълзи в ефир за „сбогом“ със зрителите
Новите водещи на „Тази сутрин“ – Биляна Гавазова и Златимир Йочев, поемат предаването от понеделник, 1 март

Водещият на „Тази сутрин“ от години Антон Хекимян се просълзи при финалните си думи за сбогом със зрителите на сутрешния блок на Би Ти Ви.

Журналистът завърши предаването с прочувствена реч, в която обясни как професията му се прави със сърце и как медията винаги ще продължи да казва истината, а новините и актуалните предавания ще са все така обективни.

„Ще продължа да ставам рано сутрин и повярвайте, всеки изгрев си заслужава“, каза с разтреперан глас арменецът, който стана шеф на новините и актуалните предавания в телевизията преди месец.

Накрая в студиото влезе продуцентът на сутрешния блок Петър Томов и започна да разказва как от 17 години Хекимян работи сутрин, обед и вечер в телевизията и как очевидно е носил маршалски жезъл в раницата си. В този момент Хекимян се разплака.

Новите водещи на „Тази сутрин“ – Биляна Гавазова и Златимир Йочев, поемат предаването от понеделник, 1 март. То ще започва с час по-рано – от 6 ч. А досегашният водещ на блока ще се занимава с изборите и студията за вота на 4 април.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране