21.10.2020 | 19:51
Хитрецът, който се крие по ловните стопанства, сега се появи да ни „спасява“ от коронавируса
Ученици на Гьобелс - вземи му страха на човек и след това е като от пластелин
Видяхте ли как хитрецът, който се крие по ловните стопанства, смени дебата от ”за” ”против” корупцията, за върховенството на закона и свободата на медиите с примитивната битка за виртуално и физическо оцеляване пред лицето на ”огромната” заплаха от КОВИД кризата, от която вчера починаха 11 души, от общо починали над 300. И хора с инфаркти и инсулти не могат да бъдат приети за лечение!?!

Хората с по-слаби нерви започнаха да пишат завещания и да се озъртат за съседа враг заразоносител. Не човек, не приятел, не съгражданин, а потенциален и реален зараносител!?

Ученици на Гьобелс – вземи му страха на човек и след това е като от пластелин.

И вече спорим за маски, за реактиви, за тестове, а не за важните неща които определят дали ще имаме здравна система, която да ни приеме и лекува.

За това дали ще я има България при този демографски срив. Именно за уродливата власт, която няма да се спре пред нито една интрига или престъпление, само и само за да се задържи на власт.

Но се лъжат тези селски тарикати – можеш да разделиш много хора по малко въпроси, малко хора по много въпроси, но по големия въпрос морала във властта и протеста тези 66 процента от народа си остава единен.

Илиян Василев, Facebook

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране