21.07.2019 | 0:01
Хората на Слави в паника: 120 души от екипа му притеснени за бъдещето си след 31 юли
Смутеният екип на Дългия всяка вечер намира удобен момент да спомене, че остават без работа

Екипът на Слави Трифонов няма никаква яснота дали само след една седмица ще имат работа и заплати. След последното предаване на 31 юли „Шоуто на Слави“ приключва завинаги, а каква ще е съдбата на актьорите и „Ку-ку бенд“, не се знае.

Те със сигурност ще получат възнаграждение и за август, тъй като месецът е включен към договора с телевизията. След това мистерията е пълна. Слави е казал на екипа, че има нещо намислено, но няма да го издаде предварително, за да не изтече информация. Ясно е обаче, че ще се раздели с голяма част от хората си. Осветители, оператори и голяма част от техническия екип вече се оглеждат за нови предложения. Актьорът Мариан Бачев също няма да продължи да работи със Слави и вече е подготвил курсове за деца актьори, които ще води през есента.

Смутеният екип на Дългия всяка вечер намира удобен момент да спомене, че остават без работа. Актьорите и музикантите не знаят дали ще разчитат на Слави за нов проект, или трябва да се оправят, изкарвайки хонорари с участия по дискотеки. Някои от тях вече са взели нещата в свои ръце. Борис Солтарийски например ударно записва нови песни. Той се надява заради хитовете си да има ангажименти поне месеци напред. Годжи и Краси Радков също не отказват никакви предложения с надеждата да натрупат спестявания. Според хора от шоуто Слави е намекнал, че ще създаде импресарска агенция, чрез която да се менажират участията на известните лица, пише „България Днес“.

„Това, което той със сигурност е казал, е, че няма да развали „Ку-ку бенд“ и групата ще издава нови песни. Нищо повече обаче. А за другите 120 човека от екипа съвсем нищо не се знае“, чудят се за бъдещето в екипа.

1 коментар

  1. поданик на РъБъ каза:

    според агенция ЕЖК е нов собственик на еврокм

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране