26.09.2023 | 16:54
Християн Гущеров втори в листата на ДПС за София
Водач на листата на депесарите е комичната Таня Иванова

Богатият наследник на бизнесмена и ексдепутат Добромир Гущеров  – Християн, навлиза в политиката. 36-годишният бизнесмен зае второ място в листата на ДПС за общински съветници, веднага след водача Таня Иванова.

Това означава, че Гущеров-младши може да успее да се влее в редицата на общинарите в столичното кметство, които ще взимат тежките решения за затъналата в проблеми София.

От много време се твърди, че бившият червен депутат е поспрял кранчето на сина си, но след раждането на четвъртото дете на Светлана и Християн, отново подкрепя младото семейство, което е свикнало да живее доста нашироко.

Експолитикът никак не одобрявал разточителния живот на двойката и най-вероятно сега би бил щастлив да види наследника си в сериозната роля на общинар, пред който стоят сериозни отговорности, споделят познати на фамилията.

Гущерови имат четири малки деца – първото е момиче – 4-годишната Анелия-Добромира, второто е момче и се казва Добромир. И двете хлапета са кръстени на Гущеров-старши и на първата му жена – Анелия. Третото дете пък се казва Кристиан-Валентин – КиВи, а най-малкото носи името Валентина.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране