16.07.2019 | 12:10
Хубчев недоволен от играчите си: Само резултатът е впечатляващ
Трябва да вдигаме нивото и ще се оплача отново – на нас ни трябват хора, коментира треньорът

Треньорът на Левски Петър Хубчев отново не бе доволен, а по-скоро разочарован от играта на футболистите си, въпреки че тимът записа убедителна победа с 4:1 при визитата си на Дунав в Русе на старта на новия сезон в efbet Лига. Това бе и дебютен мач за бившия селекционер на националния тим начело на „сините“ в първенството. Според него единственото хубаво от този мач е резултатът.

На Левски предстои реванш срещу Ружомберок в първия квалификационен кръг на Лига Европа, след като спечели с 2:0 първата среща в Словакия, а Хубчев заяви, че играчите му трябва да са пределно мотивирани. Той за пореден път призова ръководството на клуба да му осигури нови попълнения, което за него е голям проблем в момента.

„Само резултатът е впечатляващ. Не знам дали не ставаме все по-взискателни, но мисля, че не играхме много добре. Не е лошо да си взискателен, то не е лошо да не играят добре и да побеждаваме, но видяхме слабости. Аз намирам за добре, че правим положения, но вкарахме четири и пропуснахме още толкова. Трябва да вдигаме нивото и ще се оплача отново – на нас ни трябват хора“, сподели Хубчев след мача.

„Всичко се случва в движение и трансферите също, а досега ги няма. Казвах го след мача с Ружомберок – нека не сме еуфорични. Знаем всичко за този мач, но аз не съм много спокоен. Как няма да се ядоса човек, когато „ние си върнахме гол”, а не Дунав да ни вкара. Лесно е да говорим заучени фрази, но направихме елементарна грешка за гола им. Добре е, че реагирахме и играхме до последните минути. 4-5 мача играем на тежък терен и не се заблуждавам, че тези дни някои няма да има тези сили, които искаме. Затова ни трябват хора. Ще влязат 2-3 юноши и ще вдигаме лозунги. Има шанс Дени Алар да играе в четвъртък. Ако с приказки мога да ги мотивирам за мача, ще успея, но 2:0 е коварен резултат. Ще се опитаме да държим отбора мотивиран, разчитаме на играчите и да не подценяваме нито една ситуация, както и нито един мач. При положение, че бием 2:0 навън не трябва да бъдем черногледи, но трябва да използваме правилно първия мач”, добави наставникът на „сините“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране