08.07.2019 | 17:25
И ний сме дали нещо на света – наш гей стана №1 в Европа
Ликуй, народе! Появи се светъл лъч в мрачния тунел на българската действителност

Българин е обявен тържествено за Мистър Гей Европа – 2019, съобщават с гордост родни медии. След поредица лоши новини – че сме били бедни, имали сме висока смъртност и ниски пенсии, ето че се появи светъл лъч в мрачния тунел на българската действителност.

Може да сме голи и боси, но имаме красиви гейове! 31-годишният Александър Петров отвя конкуренцията и взе титлата, обявиха във Фейсбук организаторите на конкурса.

Той се състоя по време на културно събитие №1 в Германия – прайда в Кьолн, където хиляди млади, красиви, възторжени и усмихнати педерасти и лесбийки показваха на света своите задници, своя позитивизъм и модерност, а посолства, консулства и други институции ги приветстваха, за да покажат на назадничавите умове, че ЛГБТ-то е новата сол на земята, в тях е Пътят, Истината и Живота!

Участниците в състезанието се подложиха на осем различни предизвикателства. Александър спечели четири от тях – предварително интервю, писмен тест, личен проект и фотогенично предизвикателство. Общият му резултат е 211 точки от 240 възможни. Вторият Матиас де Роувър събра едва 198 точки.  Александър е завършил икономика. Учил е философия и психология. Работи в областта на хазарта.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране