07.05.2021 | 22:22
Илчовски: Казах на Младен Маринов, че е боклук, говореше как можел да ме арестува
Поне 10 бизнесмени са готови да разкажат, че са рекетирани, каза той
Задържаха ме и ми обясниха, че Окръжен съд в Стара Загора ще потвърди присъдата, ако не дам парите. На мен ми го заявиха септември месец. Това каза Светослав Илчовски пред Сашо Диков по Евроком.

Той коментира, че днес депутатите от ГЕРБ всички се появили около него. Снимаха ми телефона, искаха психически да ме смачкат. Мислеха, че ще ме впечатлят. Мислят си, че такива големи управници са дошли.

Младен Маринов – бивш шеф на МВР, този с очилцата, беше застанал зад мен и повтаряше: „Този можех да го арестуван веднага“. Ей така, говори си на носа.  На него му казах боклук. Какъв е този?  Къде е Мето Илиенски? Някой все едно ги  помни тези. Е така зад гърба ми ме заплашваше. Подкупите отдавна са узаконени отдавна. Сега сме модерни-договори за посредничество, занижена цена.  Вече никой не носи пари с торби.

Още след комисията Ангелов е избягал за Турция, но Бойко го е върнал. Всички обичат да атакуват. Всички срещу бате Светльо. Лъжа е, че съм под охрана. Сам съм.

Бойко е пратил Иван Ангелов. Има огромен проблем този човек. Той беше забегнал за Турция, но го върнаха. Той сам си призна, че се обажда на Бойко и като има проблеми със стоката си му се обажда, за да го оправя. Нямаме договор с Ангелов. Отказах да работя с тях и оттам ме започнаха. Ние имаме проформа аванс, което не е договор. Това, което показа с фирмата, е негова. Не искат тази истината да излезе наяве. Този го пратиха психически да ме потискат.  А той доказа, че е приятел с премиера. Тези хора са толкова обезумели от власт. Бяха ме наредили да ме заключват. Софийска прокуратурата го анулира това нещо.

Бях предупреден. Като започнат разследване, то момичето ще си излезе. Искам да покажа, че съм един от пострадалите. Един бизнесмен Младен Милков пак същите лица – Иван Ангелов и Бойко Борисов му искат 12 млн. Десет човека са готови да говорят. Във всички сектори е така. Всички бягат по принуда от България.

Аз ги молих да спрат. При мен всичко е изкарано. Мен са ме ровили, разследвали. Гледаме да градим. Районът ни е уникален. Но който мине-метла.  Вчера са ходили при моя начална учителка да търсят компромати. 4 убийства са ми приписали. Чудеса!

Следим се взаимно. Още след комисията Ангелов е избягал за Турция, но Бойко го е върнал. Всички обичат да атакуват. Всички срещу бате Светльо. Лъжа е, че съм под охрана. Сам съм.

1 коментар

  1. Жоро каза:

    Най добре се атакува при самозащита. Играта на Бойко да ги провокира да го нападнат, а тъпите ченгета и Радев, и Черепа, се хванаха. Това е играта на DEA за прочистване на трафика от руски проксита. Боко е с DEA, а това значи че Черепа и Радев хе го духат под води до кат изсъхне.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране