20.06.2015 | 0:04
Илияна Раева отслабна кошмарно бързо!
Шефката на Българската федерация по художествена гимнастика е на специална диета и тежи 50 килограма

Жената на Наско Сираков изненада почитателите си във Фейсбук с нова визия. Илияна Раева пусна снимки, на които е супер слаба – има няма 50 кила.

Шефката на Българската федерация по художествена гимнастика заяви, че е на специална диета, която бързо е дала своите резултати. „В последната седмица ми се наложи да се откажа от някои много любими нещица, без които не можех! Налага се да правя някои неща, които почти мразех… Оказа се, че в момента не проумявам, как е било възможно тези нещица да са ми били любими и да не можех да живея без тях и как е възможно толкова дълго да съм живяла без да правя това, което до преди дни почти мразех!

Ех, този живот… пълен е с неподозирани изненади, но най- големите, които ми е сервирал са свързани с това, колко малко познавам себе си и колко много имам да науча за тази необятна материя…“, написа Раева в страницата си във Фейсбук. Тя не казва какво точно прави, но някои фенове подозират, че е започнала диетата на Ваня Червенкова, която стопява килца до дни.

За други – Илияна е болна и заради това е на специален здравословен режим. Самата тя призна в интервю по БНТ, че не е на европейските олимпийски игри в Баку заради здравословен проблем. „От Илияна е останало само една глава… Изобщо не й отива да е толкова слаба, изглежда свита и бледа от глад.“, притесняват се за нея по форумите в интернет.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране