16.07.2019 | 12:14
Италианци искат талант на Славия
Андреа Христов желан от Козенца

Младият защитник на Славия Андреа Христов тъкмо се завърна през лятото на „Овча купел“, но отново може да поеме към Италия. 20-годишният бранител игра под наем през пролетта в Козенца, откъдето отново проявяват интерес към него.

Новината обяви адвокатът на играча Пламен Пейчев, който говори пред изданието tifocosenza.it. Той ще има среща с наставника Стефано Тринчера в края на месеца и ще се обсъди възможността за завръщането на Андреа в италианския шампионат.

„В момента Христов е в Славия, но би искал да се върне в тима. Козенца не се възползва от опцията да го откупи, а тя изтече на 15 юни. Момчето обаче остави вратата отворена. За това в края на юли насрочих среща в Милано с Тринчера, за да направим оценка на ситуацията за нов наем. Всичко обаче може да се развие и в последния ден от трансферния прозорец“, обяснява Пейчев пред изданието.

През миналия сезон Христов изигра само три мача с екипа на Козенца, но явно все пак е оставил добри впечатления с изявите си, за да има отново интерес към него. Тимът от Серия „Б“ го иска пак под наем за шест месеца.

Както е известно, това лято в Славия се завърна още един талант на „белите“, който игра в последните месеци в Италия – Калоян Кръстев. Талантливият нападател отбеляза победното попадение в неделя при обрата с 3:2 над Витоша (Бистрица). Андреа Христов беше резерва в този мач.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране