15.04.2016 | 0:28
Иво Тонев: Назрял е моментът за важни решения в Левски
Всеки ден провокации, вероятно има някаква цел, смята босът

Един от собствениците на Левски Иво Тонев сподели, че в клуба е назряло време за важни решения. Той разкри, че интересът на феновете към новия Сектор “А”, който ще бъде открит на 23 април в дербито срещу Лудогорец е огромен.

Тонев каза, че инвестициите за цялостното завършване на съоръжението няма да надхвърлят анонсираните от него 14 милиона лева. Тонев обяви, че след приключването на ремонтните дейности, ще направи пълен отчет за направените разходи и дължимите суми към фирмите, изпълнителки на проекта.

Собственикът на Левски изрази надежда, че до края на годината Сектор “А” ще може да се похвали с козирка и съблекални. “Считам, че няма такова съоражение в България, не смятам, че скоро ще има такова в страната”, коментира Тонев пред btv.

“Критици винаги е имало и винаги ще има. Ние ще се опитваме да работим и да правим нещата да се случват. Допускал съм и аз грешки. Човек, който не работи, той не греши. Нормално е да има такива неща. Все пак закъсняхме със завършването на сектора с две години, но всичко е зад гърба ни. За другите сектори не мога нищо да говоря. Нека завършим сектор “А” и тогава ще коментираме с УС и фенските структори за останалите”, добави още силният човек в Левски.

“Всеки божи ден се появяват информации за Левски. От това, че преговаряме с някакви треньори, до това, че Георги Иванов бил във Варна. Не беше във Варна, а беше в София и се виждахме на всичкото отгоре. За Левски се появяват ежедневно провокативни информации от всякакви хора. Лошото е, че тези информации биват завъртани, коментирани и приемани за истина. Те не са истина, а са абсолютна лъжа. Това са провокации. Не знам кой какво цели с тези провокации, вероятно има някаква цел”, заяви Тонев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране