19.02.2021 | 19:49
Изборът на МаяМА
Вижте лицата на обединението срещу мутрите – Капон, Кунева, Хаджигенов, Дончева, Йончев, Цонев……..за това ли протестирахме повече от половин година?!?

От мои източници научих на кого залага Манолова в Пловдив, Стара Загора и Враца. Като някоя русалка от блатото на политическата помия отново се появява лицето Румен Йончев от…..“Народен съюз“. Бивш депутат от „Коалиция за България“, който е напуснал заради…..Бареков, с когото са се сдружили! Във Враца пък Маяма предлага бившият военен министър Николай Цонев.

Някак си ми е противно как се използва енергията на хората. И по-добре сега да се разделим с тези, които отново се опитват да ни излъжат, за да запазят старите муцуни във властта, отколкото да правим нелепи компромиси в името на цел, която няма как да бъде постигната заедно. Когато почтен човек се обедини с непочтен, делото никога не може да е почтено!

Вижте лицата на обединението срещу мутрите – Капон, Кунева, Хаджигенов, Дончева, Йончев, Цонев……..за това ли протестирахме повече от половин година?!? Затова ли имахме надежди за промяна, а не за подмяна?

Вчера гледам как старите муцуни, преминали през десет партии и умилквали се около статуквото, да се правят на големи опозиционери по медиите. Как пък тези медии точно тях ги допуснаха. При положение, че нито един от протестиращите граждани, не бяха допуснати дори до микрофоните на протеста? Камо ли по медиите? Къде са младите хора от улиците и площадите, които са безкомпромисни, че не искат повече стари муцуни в политиката? Къде са тези, които всеки ден бяха на улицата? Къде са тези – почтените и непримиримите? КАПОН и КУНЕВА и ЙОНЧЕВ ли са ви лицата, които ни предлагате да ни управляват!
Закривай! Ще трябва да се справим сами с мутрите!

Елена Гунчева, Фейсбук

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране