07.06.2024 | 11:14
Изкукалият Джо Байдън шокира света: Познавам Путин от дете и винаги е бил опасен!
Белия дом отново трябваше да се обяснява за глупостите му, че познава Путин почти от тийнейджърските му години

Американският президент Джо Байдън  отново шокира света. Той бе попитан и за казаното от руския си колега Владимир Путин, че „доставянето на високоточни оръжия на Украйна за удари на руска територия е пряко участие в тази война“.

“Познавам го [Владимир Путин] от над 40 години. Той ме тревожи от 40 години. Той не е достоен човек“, каза Байдън. „Той е диктатор и се бори да се увери, че държи страната си заедно, като същевременно продължава това нападение. Ние не говорим за това да им дадем оръжия, за да ударят Москва, да ударят Кремъл, а да ударят – точно отвъд границата , откъдето получават значителен огън от конвенционални оръжия, използвани от руснаците, за да отидат в Украйна, за да убиват украинци.“

По-късно Белия дом трябваше да се обяснява за глупостите на Байдън, че познава Путин почти от тийнейджърските му години.

“Вашингтон пост” припомни, че преди 40 години Путин е бил разузнавач в началото си на кариерата през 80-те години. До 1999 година, преди Борис Елцин да го назначи за премиер, Путин никога не е бил публична фигура (това е преди 25 години). Губят се 15 години назад във времето от познанството му с Байдън. Първата документирана среща между тях е преди 10-на години, когато Байдън е вицепрезидент на Барак Обама.

1 коментар

  1. Анонимен каза:

    Познава още Супермен Конан варварина Торбалан и баба Яга и те са били опасни още като деца 🤣🤣🤣🤣😂😂😂

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране