18.10.2019 | 23:13
Изнасилиха български студент в Санкт Петербург!
Преди това той е бил малтретиран

Български студент е бил изнасилен от двама мъже в Санкт Петербург. Това е съобщила приятелка на пострадалото момче, която отишла в близкия полицейски участък, за да съобщи за зверството, информират местни медии. По думите й момчето било хоспитализирано. При него веднага отишли разследващи, за да го разпитат за случилото се.

Те разбрали, че инцидентът е станал на 16 октомври в района на метростанция „Проспект большевиков“ на петербургското метро. Двамата мъже са нападнали момчето, след което го завлекли в изоставени сгради и го изнасилили. По думите на пострадалия български студент преди това той е бил малтретиран. Българинът все още се намира в една от градските болници.

Пред разследващите е казал, че не може да им даде точен адрес на сградата, в която е бил изнасилен, както и към колко часа се е случило зверството. Помнел единствено името на метростанцията и ориентировъчния час, към който бил около нея. В Санкт Петербург момчето живее в студентско общежитие. Полицията започна разследване, а извършителите на това брутално деяния все още се изясняват.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране