27.05.2019 | 16:08
Как бургаска красавица се превърна в „Грешната Андреа с големите бомби“
22-годишната студентка в специалност Немска филология претърпя тотална метаморфоза в рамките на няколко години

Как едно съвсем обикновено, дори бихме казали привлекателно момиче от Бургас, си завоюва прозвището „Грешната Андреа с големите бомби“? 22-годишната студентка от Бургас претърпя тотална метаморфоза в рамките на няколко години. Тя напълни до пръсване гърдите и устните си със силикон, които придобиха гротескна форма и в момента се радва на своята минутка слава по медиите.

Флагман.бг припомня как изглеждаше Андреа по време на Балове 2016. Тогава тя се появи на 24 май като истинска Малвина или синя кукла Барби и предизвика истински фурор сред абитуриентите до Пантеона със своя екзотичен и леко ексцентричен външен вид. Още на бала си Андреа призна пред нашия екип, че е луда фенка на фолкпевицата със същото име, която е гадже на Кобрата, и донякъде й подражава, но никой не очакваше да стигне такива висоти в силиконовите среди. Гърдите и устните й създават усещане за напрежение и опасност, че всеки момент ще експлоадират.

Всъщност Андреа е интелигентно момиче, завършила е ГПНЕ „Гьоте“ с отличен успех и следва Немска филология в СУ „Св. Климент Охридски“. Преди тя е изглеждала съвсем различно и само можем да гадаем какво я е накарало да стигне дотук – да надмине Джулиана Гани и всички носителки на титлата „Мис Силикон“ ведно.

Ексцентричният външен вид на Андреа бе забелязан от медиите точно 3 години след бала й, когато Флагман.бг я короняса като най-атрактивната абитуриентка в Бургас. Дни наред снимките й се тиражират в пространството и са обект на най-различни интерпретации. Бургазлийката дори се принуди да отговори на провокациите в социалните мрежи, след като профилът й бе залят от предложения за приятелство и лични съобщения.

Публикуваме мнението на Андреа относно шума в медиите по неин адрес без редакторска намеса. От него ясно си личи, че тя е интелигентно момиче, което има различно виждане за външния си вид. Но трябва ли да я съдим – преценете сами:

По принцип не съм длъжна да давам изявления, тъй като не съм публична личност и не съм допринесла все още с нищо за това общество, но последните дни „вие хората“ ме направихте точно такава!!!! Като за начало искам да благодаря на всички медии,които добавиха и моите философски размишления от снимките, които съм публикувала, но разбира се ,както се вижда това не е толкова важно и няма връзка със снимките и така наречената „метаморфоза“, която стои на дневен ред. Почувствах се длъжна да отговоря на това, тъй като безброй съобщения и покани за приятелство заливат моят профил напоследък.

Благодаря за всички негативни и позитивни коментари по темата предварително-не съм била учудена от подобни реакции и мнения,тъй като познавам добре как би реагирала масата от хората в нашето общество в подобен случай. За съжаление с нашите действия продължаваме да доказваме ,как все още не сме се отърсили от този „манталитет“ на невъзможността да приемем различните,които не се котират в нашето ежедневие!!! Отново доказахме, че историческите обстоятелства все още имат „ДНК“ в съзнанието ни,и „пипалата“ на темите ТАБУ са по-дълги, отколкото можем да си представим. В крайна сметка, по темата, би трябвало да отговоря клиширано, за да е по-лесно да се разбере: Всеки има правото да живее и да изглежда както го удовлетворява, не е задължително всеки да се вписва в някакъв стандарт, наложен от някого някога, това е личен избор, и никога не съм се страхувала да го изразя!!! Благодаря за вниманието на всеки стигнал до края на написаното тук!!!!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране