05.11.2019 | 18:45
Какви имена носят мъжете под чехъл
Ако вярвате в подобни шеги на съдбата, то не кръщавайте сина си по този начин

Според експерти има няколко мъжки имена, които подсказват, че човекът срещу нас е потенциален мъж под чехъл.

Статистиката сочи, че представителите на силния пол, които носят едно от тези 5 имена, най-често се оказват по-слабата половинка в едно семейство и биват командвани от жените си.

Първото име в списъка е Николай. Според психолози тези мъже нямат достатъчно силна воля и решителност и са готови на абсолютно всичко, за да направят избраниците си щастливи.

Грижовни и нежни са мъжете, които носят името Димитър. Представителите на силния пол, които като малки са наричани Митьо или Митко обикновено растат като галеници. Те винаги ще седнат и ще ви помогнат с домакинската работа. Идеални са за свиване на гнездо.

Мъжете, които носят името Анатоли често имат здравословни проблеми. Те са нерешителни и зависими от жените – било от майка или съпруга. Животът им протича във вечно подчинение.

Още едно име в списъка е Валентин. Мъжете с това име никога не се стремят да бъдат лидери, защото нямат нужда да са такива. Ако съпругите им искат да вземат юздите в свои ръце, то няма да имат никакви проблеми.

Последното име в списъка на мъжете под чехъл е Валери. Тези мъже са пълно олицетворение на подчинението. При тях обаче, има една особеност – те имат само една любима и само и единствено тя може да ги контролира.

Според психолози мъжете, които носят едно от тези 5 имена, най-често са от типа, който ще се радва да изпълнява всички капризи на половинката си, само за да може тя да е щастлива и доволна.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране