19.04.2018 | 16:55
Какво не беше наред в ареста на жената кмет
Как може да държат жените само с белезници четири часа на улицата? Толкова ли не можахте да се сетите за чували на главите, пранги на краката и бой с бухалки
Емил Йотовски

Какво не беше наред вчера в ареста на жената кмет.

Първо, липсваше ми още полиция. Не могат само тридесет полицая да арестуват две жени. Можеха да дойдат сто, а най-добре триста. И какво е това – само осем коли? Къде е мощта на антикорупцията. Можеха поне един бронетранспортьор да докарат. Хеликоптер нещо…

Второ. Как може да държат жените само с белезници четири часа на улицата? Толкова ли не можахте да се сетите за чували на главите, пранги на краката и бой с бухалки. Можехте поне да ги простреляте в краката. Толкова ли ви се свидят куршумите?

Трето. Как така 70 бона в кашон? Ама не ви ли е срам? Можеха да бъдат намерени в труп на прасе или още по-добре в труп на бездомно куче. Така и защитниците на животните щяха да имат отношение.

Четвърто. Липсваше цигански оркестър, който да свири затворнически песни. Никога не подценявайте музикалния фон.

Пето. Къде бяха репортерите които да питат „как се чувствате?“. Ама това не е професионално. Ало телевизиите?

Шесто. Можеше да се издигне предварително бесилка в градинката отсреща? Толкова ли е скъпо?

Седмо. Полицаите броят парите на асфалта. Е не помислихте ли за маса, столове и поне една машина за броене на пари? Ами как искате полицията да си върши нормално работата при тези условия?

Осмо и последно. Крайно време е някой презер*атив да даде интервю, как това е законно, демократично, логично, и европейско. Опа… това последното вече го правят. Извинявам се.

Авторът Емил Йотовски е сценарист, драматург и писател.

1 коментар

  1. коко каза:

    Поздравления, но се съмнявам дали тез дебили ще ви разберат!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране