04.02.2015 | 22:22
Какво означава, ако сънувате, че правите секс?
Подсъзнанието често ни подсказва истини, които крием от самите себе си, твърдят учени

Има безброй теории, свързани със значението на сънищата, а това е просто още една от тях, пише „ЗаЖената“.

Ако не вярвате в сънищата си, все пак си струва да прочетете, защото нищо няма да загубите, но ще получите познания за това какво означава, когато сънувате няколко вида секс.

Повярвайте, отговорите са интересни.

Според Сексологът Д. Сюзън Блок от Института по Еротично изкуство и наука в Лос Анджелис, когато сънувате, че правите секс с друг партньор освен собствения , не означава, че имате желание да изневерите.

Този човек, който сънувате като секс партньор представлява личност, на която се възхищавате тайничко и искате вашият партньор да се преобрази в него.

В друг случай, ако сънувате, че правите секс с шефа си означава, че искате да се приближите емоционално и да го опознаете като личност.

Ако правите публичен секс в съня си, това означава, че ви е омръзнало от общественото мнение за вас и вашите любовни решения.

Ако имате секс с знаменитост, означава, че все още смятате, че нямате намерена идеалния партньор, или пък вече съществуващия не ви задоволява сексуално и емоционално.

В най-лошия случай, ако сънувате секс с бивши партньори , това означава, че мозъкът ви е в етап на „преболедуване“, или имате проблеми с новия си партньор, които не искате да извадите наяве.

Както и да е, секс с бивши партньори не означава, че все още го желаете или обичате, просто той е известна територия, с която смятате, че може да се скриете в сънищата си.

Секс с партньора си , но на непознато място означава, че комуникацията във връзката ви в момента нестабилна и искате да върнете към нормалното.

А най-често, ако сънувате, че правите секс, без значение с кого, значи, че от дълго време сте на сухо или партньорът ви не ви задоволява. Ако е второто, поговорете с него и се опитайте да решите проблема заедно.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране