13.03.2021 | 22:02
Кандидат-депутатка напира за тв дебати. От ДПС не й разрешават – била некомпетентна
Скандали тресат столичната организация на депесарите, защото Таня Иванова искала да се „изказва по телевизиите за зелената икономика“

Тежки предизборни скандали тресат софийската структура на ДПС. Те са подклаждани от силното желание на водачката на листата в 23 МИР Таня Иванова да се показва по телевизиите, научи МИГNews.info. Дамата, която е бивша кметица на софийското село Владая (издигната от АБВ), редовно устройвала истерични скандали на колегите си заради амбициите си да участва в телевизионни предизборни диспути и да дава „интервюта“ за сайтове и вестници.

В събота Таня Иванова устроила поредния панаир на председателя на ДПС – София Цветан Енчев и колегите си водачи на листи столичните 24 и 25 МИР Стоян Стоянов и Райна Иванова. „Никой не работи за мен! Защо нямам участия в медиите“, гневяла се тя. Считала себе си за изключително компетентна да участва в дебати за „зелената икономика“ и „Зелената сделка“…

Обяснили й, че най-важното е да се работи на терен с фенове на ДПС, а колкото до медийните изяви – това се решавало от пресцентъра на партията. В гнева си, тя звъннала на пиарката Велислава Кръстева, която е и водач на плевенската листа. С ултимативен тон поискала да й бъдат уредени изяви в медиите, и особено в телевизиите. Кръстева й отговорила, че няма да участва в тв дебати, тъй като не е компетентна, но можело да й бъдат пуснати няколко контролирани интервюта за вестници – 19 минути и „Стандарт“.

Таня Иванова се прочу преди няколко години, след като в социалните мрежи пусна свои еротични снимки. Нa тях ce виждaшe кaк нeйнa приятeлкa ѝ пипa гърдитe, нaдничa пoд къcия ѝ минижуп и прoчиe. Нa другa, кaндидaт-дeпecaркaтa cи рaзтвoрилa ширoкo крaкaтa, a нeизвecтнa жeнa глeдa интимнитe чacти.

Стана ясно още, че тя е лансирана за водач на депесарската листа в 23 МИР от бившия седесар Иво Цанев, чрез Камен Костадинов и Цветан Енчев. Вероятността да спечели мандат обаче е минимална – очаква се да получи около 500 гласа. Освен това останалите в листата се заканили, че ще е я изместят чрез преференции.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране