26.02.2015 | 9:19
Кънев за оставката на Първанов: Пада ми голямо гайле от душата
Избиратели питали: "Радане, какво правиш с Гоце?"

Оставката на Георги Първанов е най-добрата новина за деня. Пада ми голямо гайле от душата. Работата ми с Първанов беше голям компромис.

Това обяви съпредседателят на Реформаторския блок Радан Кънев пред бТВ. С групата на АБВ работим много добре, просто работата ми с Георги Първанов бе голям компромис от моя страна. Знаете ли колко много ми е било трудно да обяснявам на хората, след като ме питат: „Радане, какво правиш с Гоце?“, оплака се Кънев.

Той разказа колко трудно му е било да отговаря на подобни въпроси на свои съпартийци и поддръжници. Кънев обаче няма оплаквания за отношенията си с дясната ръка на Първанов Ивайло Калфин и другите хора от парламентарната група на АБВ.

2 коментара

  1. Фиков каза:

    Ненавиждам „политици“еднодневки да говорят простотии без да се притесняват.Радан неистово мразеше Б.Борисов,заявяваше,че правителство ще има,но премиера няма да се казва Бойко Борисов.Това се казва на разговорен език,ближеш това което си плюл.В политиката най са опасни хамелионите.Те притежават всички цветове от небесната дъга.Слагам дебела черта на ДСБ.

  2. Да бе каза:

    Да бе Радане, ама Ивайло Калфин не знае, че вече никой не го подкрепя (освен бандата от парламентарната му група).Без подкрепа, но в парламента… Работи си с него и си вярвай, че представлявате интересите и позициите на българките грждани по реформиран начин. Да живее демократичната ни държава.:)

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране