27.04.2019 | 1:52
Карадайъ като дрогиран: Евролистата на ДПС е най-младата и най-готината!
Интересно от медицинска гледна точка интервю даде формалният председател на движението

Интересно от медицинска гледна точка интервю даде формалният председател на ДПС Мустафа Карадайъ пред телевизия „Евроком“. Бродещият из парламента „стажант“ Сашо Диков направи опит да го попита защо е оглавил кандидат-депутатския списък, при положение, че ще се откаже от мястото в Брюксел.

Вместо отговори, Карадайъ започна да рецитира заучени фрази, от които стана ясно, че евролистата им била „най-младата и най-готината“. Сашо Диков го нарече „новият Кисинждър“ и очаквано събеседникът му не успя да схване иронията:

Публикуваме пълния текст на краткото интервю, а изводите оставяме на вас:

-Защо оглавихте листата на ДПС като очевидно евродепутат няма да станете? Ще спечелите депутатско място, но няма да отидете в Брюксел.

-Благодаря ви, г-н Диков, че сте харесали нашата листа. Вие видяхте, че нашата листа е най-младата, най-добрата, печеливша листа…Ние залагаме на младите…Те са основни носители на европейските ценности. ДПС не прилича на другите партии, говоря за основните партии, ако трябва и да ги цитирам….

-Абе на 4-то място е една жена, която е на 62 години…

-…На ГЕРБ и на БСП не приличаме. Те са едни европейци в Брюксел и с обратни европейски действия в България….В България са обратни европейци на своите си позиции в Брюксел. Ние не сме от тези….

-Аз неведнъж съм подчертавал…..

-…Нашата листа е най-младата, най-добрата, печелившата листа, най-готината…

-Само да ми отговориш…

-…Сам виждате, там виждате…обаче видяхте вчера нали…едни млади, готини, експерти, дипломати, политици…

-Само не ми отговорихте на въпроса защо се жертвате на първото място…

-Нашите кандидати ги видяхте – те са основният двигател на реформите в ЕС и не само на това…Нашите кандидати със своята експертиза…

-След вас на второ място е един мощен човек, който е със спорна репутация….

-И не само – нашата листа са основни двигатели на основополагащите идеи и ценности на ЕС, от които впрочем един австрийски анализатор преди месец, месец и нещо, беше направил един коментар..Добре е да го видите..Не е добре да се отдалечаваме от основополагащите идеи и ценности на Европейския съюз….Ами видяхте нали – такава готина листа просто няма…

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране