03.06.2023 | 11:14
Каракачанов: ГЕРБ е съпругът, а ПП – жената в брака, след местните избори – шут
Сега на ПП им трябва нов враг и това е президентът, отсече почетният председател на ВМРО

В правителството на Мария Габриел и Николай Денков има хора на ДПС. Това заяви бившият лидер и настоящ почетен председател на ВМРО Красимир Каракачанов пред БНТ.  Това е правителство за продължаване на схемата, смята той. Румен Радев бил удобна дъвка. Схемата на управление на страната, по думите му, е отпреди Борисов. По думите му наблюдаваме гнусна схема.

ВМРО не са правили исторически компромис с коалицията с ГЕРБ. Имало разписана програма. Сега всеки се надиграва като на циганска сватба кой ще вдига пенсиите, подчерта Каракачанов. Сега не се ражда стабилност, убеден е почетният председател на ВМРО. Враговете се прегърнаха и сключиха брак, смята той. ПП е външен проект, по думите му.

ГЕРБ бил съпругът, а ПП – жената в брака, според Красимир Каракачанов. Сега на ПП им трябва нов враг и това е президентът, изтъкна бившият военен министър. Компромис – да, но е нужно малко себеуважение, по мнението му. Влизането във властта е маневра за Борисов, смята Каракачанов.

След местния вот по време на бюджета Борисов щял да бие шута на ПП. За съдебната реформа той смята, че целта е да се овладее прокуратурата. Правосъдието отдавна не е достъпно за обикновения човек, посочи почетният председател на ВМРО.

3 коментара

  1. Диди каза:

    Когато Каракачанов беше министър на Бойко,той не беше ли жената,а Бойко – мъжът.

  2. Аз каза:

    А ти какъв беше,докато беше женен за Боко ??!

  3. Аз каза:

    А , ти , тюфлек , какъв беше когато беше женен за Боко ?!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране