16.06.2020 | 13:00
Караянчева проговори за „проста кърджалийска п.тка: Това е жалък опит за компромат!
Тя няма да иска разследване и експертизи, и намекна, че това е работа на прокуратурата

Председателката на Народното събрание Цвета Караянчева за пръв път коментира скандалния запис, в който Бойко Борисов няколко пъти я нарича „проста кърджалийска п.тка“.

Очаквано тя обяви аудиото за манипулация. „Това е поредният фалшификат, жалък опит за компромат. Свикнали сме. Няма да се занимаваме с това, идват избори и заради това е всичко“, заяви Караянчева пред „Бивол“.

Тя уточни, че няма да иска разследване и експертизи, и намекна, че това е работа на прокуратурата.

Можеше ли Цвета да се опъне и да поиска незабавната оставка на премиера, което толкова много ни се искаше? Може ли тя да разпореди на главния прокурор да си отвори ушите и да си свърши работата, като възложи разследване на всичката гадост от записа, включително и на грозните оскърбления спрямо самата нея? Май не. Нали властите са разделени, на ужким, де. А и щом прокуратурата не се е юрнала да разследва и няма резултати, няма основание да се твърди, че наистина премиерът бълва всичката тази помия.

4 коментара

  1. Дедовия каза:

    Изобщо не ми дреме дали записът е манипулиран! Аз смятам, че банкянският сто процента може да го каже всичко това! А пък за трите му твърдения в израза за пекинската патица – кое от трите не е вярно? Проста, кърджалийска или ЖПО?

  2. АНГЕЛА каза:

    МНОГО Е ЖАЛКА И ПРОСТА.ТАЗИ ЛИ Е НАЧЕЛО НА БЪЛГАРИЯ.НЕ МОГА СИ ПРЕДСТАВЯ КАК ЩЕ СЕ ИЗПРАВИ В ЗАЛАТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ВСИЧКИ 240 ЧОВЕКА ЩЕ Я ГЛЕДАТ И ЩЕ СЕ ПОДСМИХВАТ.ТАКОВА ПАДЕНИЕ НЕ БИХ ИЗДЪРЖАЛА,ДА ОСТАВИ НАСТРАНА,ЧЕ ЦЯЛА ЕВРОПА ВЕЧЕ ЗНАЕ

  3. anonimen каза:

    I tezi ne upravlqvat hora bez dostoistvo tazi ako ima sama sht sazira prokoraturata i toq kadeto dava razdava parite i toi taka gi razdava kato ce li ot sobstveniq gob.A ako sme v Evropeiska darjava tq (nezavidinata )prokotatura sama shte se sazira no. …Sramno e za baroda no orisiqta ni e takava da ni opravlqvat prosti i vsqkakvi dibili.

  4. anonimen каза:

    Kakvo im puka koigo e kazal i zapisal ako se okaje ce ne e ksk shte reagira.Ostava i tq davotide na ploshtada kak beha mu naredili ns edin sef na agenciq i tq da vika(az ne sam prosta kargaliiska p,,,ka)Tq ne e nqkoi obiknoven grajdanin i ako imashe dostoistvo trqbvashe tq da dade signal za razledvane a i onq kadeto dava i razdava kato li ot sobstveniq gob parite sashto no mislq toi ne e siguren ce ne e toi.Kakvi hora ni upravlqvat na taq zemq Balgarska a i ne naprazno edin deputat be kazal ce v Balgariq jiveqt debili.V belite darhavi takova kompronat li e iztina li e nezavisimite prokoraturi sgte se sezirat sami no nashta (nezavisima) Balgarska ima li nqkoi da vqrva ce shte se.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране