09.03.2021 | 9:03
Касапница в Бяла Слатина, пиян уби човек и рани тежко две жени
Очевидци твърдят, че убийството е умишлено, злодеят дупчил жена си с вилица

Пиян шофьор уби човек и рани тежко две жени. Трагедията се разигра снощи в ромската махала на Бяла Слатина. Водачът минал поне 40 километра от селото, в което живее до града, в който заради домашно насилие от него избягала жена му. Той дори имал ограничителна заповед да не доближава бившата си съпруга, но я пренебрегнал, съобщава Нова телевизия.

На улицата в Бяла Слатина връхлетял с висока скорост и буквално помел трима души – случайно преминаващ по улицата мъж, който починал на място и две жени, които вървели с него. Едната жена, която е съпруга на загиналия мъж, е в тежко състояние. Тя е настанена в болницата във Враца. Другата жена е със счупен крайник. Тя се намира в болницата в Бяла Слатина.

„Това просто е било касапница! Предумишлено убийство! Човекът е дошъл, засилил се е с колата си и буквално е помел тримата души. Върнал е назад и прегазва втори път”, коментира Георги Георгиев – племенник на загиналия.

„Прегазил е майка ми, баща ми и е тръгнал наред да прегазва и другите, но му попречила една врата и оградата. Иначе той да е пребил още десетина човека”, каза Илиан Богданов – син на загиналия мъж и тежко пострадалата жена.

„Тръгнал е с нож да изкарва съпругата си. Тя не е искала да си тръгне с него и той е решил да убива наред“, разказва Богданов.

Свидетели на трагедията разкриха, че жената на пияния шофьор избягала от него, заради насилието, на което е била подложена. Дупчел я дори с вилици, разкри млад мъж, станал очевидец.

Шофьорът е задържан.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране