04.07.2015 | 0:01
Кичка Бодурова шокира Цветанка Ризова: Истински ли са устните ти?
Нито едно боцкане нямам по лицето си, отговори водещата
Цветанка Ризова

Поканената в студиото на Би Ти Ви да обсъжда гръцката криза Кичка Бодурова успя само за секунди да шокира ТВ водещата Цветанка Ризова. Иначе невъзмутимата журналистка бе сериозно шашната от любопитството на певицата към нейния външен вид.

Естрадната звезда от соца й заби директния въпрос: „Мога ли да те попитам – истински ли са ти устните?“. „Нито едно боцкане нямам по лицето си“, успя да отговори изненаданата журналистка.

Кичка все пак отдели време да коментира и кризисната ситуация в южната ни съседка. „По-богати ли сме от гърците, че да плащаме данъци? Те са хора на живота, ние сме балканска страна също. Но ние се държим все още, слава Богу. Но как се държим?“, попита изпълнителката.

„Историята на гърците ги прави много горди. И има защо. Но тяхното настояще? Колкото и да са горди, мисля, че разумността трябва да надделее. Как ще излезеш от такава ситуация – достоен? Не вярвам“, заяви Кичка Бодурова.

Тя се върна години назад, когато за пръв път е посетила Гърция и сподели, че още тогава й направило впечатление – комшиите обичат да мързелуват и за нищо на света не искат да се разделят със следобедната си дрямка. „Не плащат данъци, трудно се съгласяват на тежък труд и гледат да се докопат до „мекото на хляба“. „На мои роднини, познати им намалиха пенсиите с 50 евро и те възмутено възкликнаха: „Ама как така!“, а тук – като има пенсионери, които и това нямат…“, коментира певицата.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране