25.07.2015 | 5:23
Кличко: Пулев говореше като Фюри, а къде е сега?
Ще му приложа терапия, която ще го направи по-добър човек, закани се шампионът

Световният шампион по бокс Владимир Кличко във версиите IBF, WBA, WBO и IBO Владимир Кличко отново не спести пиперливия си език по отношение на своите конкуренти.

Украинецът нападна Тайсън Фюри, но засегна и Кубрат Пулев. “Пулев говореше същите неща като Фюри, че държа съперниците си в клинч, че съм скучен, а той е зрелищен боксьор, че може всичко и ще стане шампион. И къде е той сега?” – коментира пред iFL TV Владимир Кличко.

“От Фюри се наслушах за моята стъклена брадичка, за моята възраст, за сивите ми коси, за това, че предишните ми конкуренти не били достатъчно добри. А все още ни предстои пресконференция в Лондон, пресконференция преди мача, открита тренировка… По време на мача обаче ще му приложа терапия, която ще го направи по-добър човек”, коментира още украинецът, цитиран от Гонг.

Мачът между Владимир Кличко и Тайсън Фюри ще се състои на 24 октомври тази година в Дюселдорф Германия. Украинецът през април защити успешно четирите си световни титли в Ню Йорк, побеждавайки по точки американеца Брайънт Дженингс.

Тайсън Фюри има 24 мача на професионалния ринг и 24 победи, от които 18 с нокаут. През изминалата година Кличко победи Кубрат Пулев с нокаут. Българският боксьор вече е в Германия и се подготвя за следващия си сблъсък, който ще е през септември.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране