12.03.2020 | 0:53
Кметът на Перник: Ревизоро удари глупомера в тавана!
Този човек показа, че не знае, че пернишкото „ВиК“ е държавно. Той го мисли за общинско. Какво повече да говоря? Виждате какви хора ни управляват?, ядосва се Станислав Владимиров

Кметът на Перник Станислав Владимиров – Станката реагира остро на отказа на министър Емил Димитров – Ревизоро да пусне повече вода на перничани, заради грипната епидемия в страната и появата на коронавируса.

Г-н Владимиров, как ще коментирате нападките на министър Емил Димитов – Резизоро, че не сте дошъл, да си искате някакво разрешително за ползване на вода? Какво е това разрешително?

Това разрешително е от „ВиК“, не от мен. Лично г-н Димитров е изпратил отговор до ВиК, в което казва, че „ВиК“  трябва да го поискат. В ефир обаче той говори за мен и общината. Явно писмата му ги пишат чиновници, които разбират, а той не е наясно.

Не за първи път виждам човек, който е ненамясто да ръководи важен пост в държавата, но този политик удари глупомера в тавана. В предаването в „Лице в лице“ този човек показа, че не знае, че пернишкото „ВиК“ е държавно. Той го мисли за общинско. Какво повече да говоря? Виждате какви хора ни управляват?

Ще има ли облекчение на режима на водата в Перник все пак?

Много искам да има. Още в неделя го обявих публично, а в понеделник входирах официално искане за облекчаване на режима на водата. Но водата е собственост на министър Ревизоро. А той официално отказва да пусне повече вода на перничани, въпреки грипната обстановка и случаите на коронавирус и притесненията на перничани, въпреки, че в язовир „Студена“ има достатъчно вода, за да покрие дните, докато правителството пусне софийската тръба към Перник и започнем да ползваме тази вода.

Аз не мога да пускам вода. Аз мога само да обявя новия режим,когато той се въведе, както съм го правил винаги досега – кмета обявява на обществеността новия воден режим, но министър Емил Димитров – Ревизоро е единственият човек в България, който разписва какви количества може да ползваме от язовир „Студена“ ние перничани.

Пред сайта zapernik.com

1 коментар

  1. Анонимен каза:

    Ревизоро не е глупав нито Нено Димов е глупав-Нено се е съгласявал с ВИК Перник за да няма режим и ядосани хора преди изборите-и за това сега е в затвора.Въпреки това тези окрали парите на ВИК Перник са си на свобода и успешно си харчат откраденото от Перник. Намериха жертва в лицето на Димов за да покрият другите. За Ревизоро няма занчение дали дружеството е държавно,общинско или частно когато му поискат вода и са си свършили работата според споразумението той ще разреши вода за Перник.В противен случай Ревизоро ще ходи да си прави компамия с Димов. А Перник пак няма да има вода след като отговорните хора не са ремонтирали водопроводната канализация за да спрът течовете.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране