15.07.2019 | 0:01
Кобрата имал нова приятелка, с която…
Пикантни подробности за раздялата на боксьора с Андреа

Една от най-обсъжданите и известни звездни двойки на България е разделена. Фолк певицата Андреа и боксьосът Кубрат Пулев вече не са заедно, пише сайтът TrafficNews, който разкрива пикантни подробности за техните отношения.

Самата фолкпевица по-рано публикува красноречиво съобщение под последната си снимка на официалния си Instagram профил. „Прекалено млада съм да се женя и твърде стара да играя детски игри – радвам се на живота сама”, написа в социалните мрежи Андреа.

Двамата с Кубрат всъщност са разделени още няколко месеца преди скандала с Джени Суши. Те не са заедно още от края на м.г., малко след мача срещу Хюи Фюри в зала „Арена Армеец”, твърди друг наш сайт – Флагман.бг, като се позовава на свои източници.

Причината за раздялата, която се е осъществила сравнително цивилизовано, е че Кубрат не живеел в България през по-голямата част от времето. Голяма част от връзката им на практика била дистанционна и това много дразнело Андреа, която искала да прекарва повече време с любимия си.

Пулев обаче има нова приятелка, с която вече живеят на семейни начала. Въпреки всичко двамата с Андреа запазили добри приятелски отношения, което добре би обяснило ревностната защита на боксьора от страна на Андреа в седмиците, когато скандалът с Джени Суши назряваше.
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране